gosalt
Meindl_Hanwag_Lowa_Actief_op_Terschelling

Meindl, Hanwag en Lowa, actief op Terschelling

Wandelen op Terschelling

Terschelling een wandelgebied bij uitstek. Wandelpaden in duin-, bos- en poldergebied, en natuurlijk heerlijk wandelen op het strand. Met ruim 250 kilometer aan wandelpaden en onverharde wegen zijn de mogelijkheden op Terschelling eindeloos, het hele jaar door. Voor liefhebbers van Nordic Walking is er een speciale en uitdagende wandelroute van ruim elf kilometer.

Waddenchic heeft een uitgebreide collectie wandelschoenen.

Om onze klanten op Terschelling goed te bedienen hebben wij gekozen voor 3 merken wandelschoenen, namelijk: Meindl, Hanwag en Lowa. Geen voet is gelijk en het is goed keus te hebben uit diverse merken wandelschoenen met allemaal een andere pasvorm.
Meindl, Hanwag en Lowa, de bekende Zuid-Duitse merken, staan garant voor kwalitatief uitstekende wandelschoenen, met goede pasvorm, materialen en afwerking.

Omdat we ons met de wandelschoenen, op actief gebruik óp Terschelling richten, hebben we lage en hoge wandelschoenen van categorie A en B in onze collectie.

• Categorie A staat voor een soepele over het algemeen lichte, lage wandelschoen, de zool is makkelijk af te wikkelen, geschikt voor een zachte bodem.

• Categorie B zijn hogere wandelschoenen met een iets stijvere, steviger zool, iets zwaarder, meer ondersteuning voor de enkel, geschikter voor een hardere ondergrond.

Meindl op Terschelling.

Het familiebedrijf Meindl, de oudste leverancier van wandelschoenen, produceert al 300 jaar schoenen van hoogste kwaliteit. Meindl blijft innovatief en producten afstemmen op de wensen van hun klanten. De Meindl collectie van Waddenchic bestaat uit: hoge en lage (waterdichte) wandelschoenen. Daarnaast hebben we ook wandellaarzen van Meindl, gevoerd met Gore-Tex (waterdicht) en/of isolerende laag, geschikt voor koude omstandigheden.

Voor meer info over Meindl, klik hier.

Hanwag op Terschelling.

Hanwag bestaat al 90 jaar als producent van wandelschoenen. Wandelschoenen met een klassieke uitstraling. Kwalitatief een hoge standaard, iets smallere pasvorm en als enige merk nog met een leren hielkap, voor beter wandelcomfort. Waddenchic heeft lage en hoge (waterdichte) wandelschoenen van Hanwag.

Voor meer info over Hanwag, klik hier.

Lowa op Terschelling

Lowa is bij de productie van wandelschoenen, gericht op kwaliteit en pasvorm tot in de kleinste details. Wandelschoenen waar je zo op wegloopt. Waddenchic heeft hoge en lage (waterdichte) wandelschoenen van Lowa.

Voor meer info over Lowa, klik hier.

waddenchic, outdoor meets fashion