Falke wandelsokken en sportkleding

Falke bij Waddenchic op Terschelling

Falke is bekend van de sokken met L (links) en R (rechts). Sokken die anatomisch gevormd zijn naar de voet. Waarbij een onderscheid wordt gemaakt tussen dames en heren voeten. Dit in verband met het breedteverschil van de voet. Falke wandelsokken zijn naadloos en sluiten goed aan. Voor verschillende doeleinden heb je verschillende soorten sokken met een andere materiaalsamenstelling. 

Wandelen en Nordic Walking

Op Terschelling kun je erg goed wandelen en Nordic Walken. Ga op ontdekkingstocht over de vele paadjes door het duinen en de bossen. Maak een lange tocht over het strand of kies één van de vele wandelroutes over het eiland. Terschelling kent ruim 250 kilometer wandelpaden.

Daarom is onze collectie sokken van Falke vrij uitgebreid. Zo hebben wij Falke wandelsokken voor in de zomer, dun en goed ademend. Maar ook sokken voor als het koud is met bijvoorbeeld meer merino wol erin of dikker van uitvoering.

Comfortabele sloffen en pantoffels

En wat dacht je van de sloffen en pantoffels van Falke? Heerlijk warm en zeer gerieflijk. Bijvoorbeeld bij het thuiskomen in je vakantiehuis. En daarnaast makkelijk mee te nemen op reis.

Sportkleding en sportondergoed

Naast sokken heeft Falke ook sportondergoed en sportkleding voor dames en heren. Ook deze hebben wij opgenomen in het assortiment van WaddenChic Outdoor Fashion op Terschelling.

Falke wandelsokken Terschelling