wandelen op terschelling

Wandelen op Terschelling

Terschelling een wandelgebied bij uitstek. Wandelpaden door de duinen, bossen en het poldergebied of langs de uitgestrekte Waddendijk. En natuurlijk heerlijk wandelen en struinen over het Terschellinger strand. Met ruim 250 kilometer aan wandelpaden en onverharde wegen zijn de mogelijkheden op Terschelling eindeloos. Het hele jaar door genieten van de afwisselende landschappen en diversiteit aan dorpjes. Wandelen over Terschelling verveeld nooit.

Nordic Walking

Voor liefhebbers van Nordic Walking is er een speciale en uitdagende wandelroute van ruim elf kilometer.

Nordic walking terschelling

WaddenChic heeft een uitgebreide collectie wandelschoenen.

Om onze klantenkring op Terschelling goed te bedienen hebben wij gekozen voor onder meer de volgende merken wandelschoenen: Meindl, Lomer en Lowa. Geen voet is gelijk en het is goed keus te hebben uit diverse merken wandelschoenen met allemaal een andere pasvorm. Meindl en Lowa, de bekende Zuid-Duitse merken, staan garant voor kwalitatief uitstekende wandelschoenen, met goede pasvorm, materialen en afwerking. Lomer combineert draagcomfort met Italiaans design.

Omdat we ons met de wandelschoenen, op actief gebruik óp Terschelling richten, hebben we lage en hoge wandelschoenen van categorie A en B in onze schoenen collectie.

  • Categorie A staat voor een soepele over het algemeen lichte, lage wandelschoen, de zool is makkelijk af te wikkelen, geschikt voor een zachte bodem.
  • Categorie B zijn hogere wandelschoenen met een iets stijvere, steviger zool, iets zwaarder, meer ondersteuning voor de enkel, geschikter voor een hardere ondergrond.
blank
blank
blank
blank
Lowa is bij de productie van wandelschoenen, gericht op kwaliteit en pasvorm tot in de kleinste details. Wandelschoenen waar je zo op wegloopt. WaddenChic heeft hoge en lage (waterdichte) wandelschoenen van Lowa.
blank
Onze Meindl collectie bestaat uit: hoge en lage (waterdichte) wandelschoenen. Daarnaast hebben we ook wandellaarzen van Meindl, gevoerd met Gore-Tex (waterdicht) en/of isolerende laag, geschikt voor koude omstandigheden.
schoenen, sandalen en slippers
Lomer focust op het maken waar zij goed in zijn. Een collectie wandelschoenen die een legendarisch draagcomfort combineert met Italiaans design, zonder concessies te doen aan kwaliteit en prestaties.